آرماتوربندی منهول فاضلاب

آرماتوربندی منهول فاضلاب

سیستم فاضلاب یکی از مهم ترین زیرساخت‌های هر شهر محسوب می‌شود؛ زیرا دفع صحیح آب و پسماند‌های فاضلاب به طور کامل به این سیستم وابسته است. حتما می‌دانید که فاضلاب‌ها از نظر سرعت و سختی دفع با هم تفاوت‌هایی دارند. برای مثال پسماند شهری با خاصیت خورندگی همراه است. اما پسماند‌های صنعتی حاوی مواد شیمیایی خطرناکی هستند که برای دفع نیاز به یک سیستم فاضلاب بسیار قوی و بادوام دارند. به طور کلی با توجه به نوع فاضلاب اعم از شهری، صنعتی و کشاورزی معمولا انواع آرماتوربندی منهول فاضلاب ساخته می‌شود که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

انواع آرماتور بندی منهول فاضلاب

در مراحل آرماتوربندی منهول فاضلاب حتما باید به نوع فاضلاب و سطح آسیب رسانی آن دقت کرد. در واقع برای انتخاب نوع منهول باید دقیقا به همین مورد توجه داشته باشید.
• آجری و سیمانی
این نوع منهول قدمت بسیار زیادی داشته و ساختار آن کاملا سنتی است. شاید هنوز هم اثراتی از آن در سیستم فاضلاب وجود داشته باشد ولی برای ساخت آرماتوربندی‌های جدید از آن استفاده نمی‌شود. علت خارج شدن آن از چرخه ساخت سیستم‌های فاضلاب مربوط به معایب زیر است.
1. پروسه ساخت آن‌ها الزاما باید در محل پروژه انجام شود.
2. زمان اجرای آن طولانیست.
3. برای اجرا به مصالح زیادی نیاز خواهید داشت.
4. آب بندی آن‌ها به طور کامل انجام نمی‌شود.
5. ریسک‌‌ پوسیدگی این نوع منهول بسیار بالاست.
6. باید به صورت دوره‌ای برای نگهداری از آن‌ها اقداماتی انجام داد.
• بتنی
ساخت منهول‌های بتنی در آرماتوربندی منهول فاضلاب با دو شیوه مختلف صورت می‌گیرد. هر دو‌ شیوه مزایا و معایب خاصی دارند.‌ در روش اول در همان ابتدا باید در مکان پروژه بتن ریزی انجام داد که علاوه بر نیروی کار زیاد، زمان زیادی را صرف خواهد کرد. همچنین به علت باز ماندن ترانشه، ریسک بالایی داشته و خطرات زیادی به دنبال دارد. در روش دوم قطعه‌های بتنی را به صورت پیش ساخته به محل انتقال داده و سپس جمع بندی آن‌ها انجام می‌شود. این روش سرعت اجرای بالاتری داشته ولی مطمئنا به بودجه بیشتری نیاز دارد. معایب این نوع آرماتوربندی منهول عبارت است از:
1. بتن به شدت در معرض فرسایش ناشی از تماس با پسماند‌ها قرار داشته و به همین علت، ریسک خرابی منهول بالا می‌رود.
2. در این نوع منهول نیز باید ارزیابی و بررسی دوره‌ای انجام داد. متاسفانه اگر سیستم به ترمیم نیاز داشته باشد، هزینه زیادی پیش روی شما خواهد بود.

 

انواع آرماتور بندی منهول فاضلاب
• کامپوزیت
برای اجرای این نوع آرماتوربندی لازم است از قبل، اندازه‌های دقیق را مشخص‌ کنید؛ زیرا منهول‌های کامپوزیتی طبق این اندازه‌ها در کارخانه‌ها ساخته می‌شوند. مزیت این نمونه این است که آب بندی آن به خوبی انجام می‌شود. اما در مقابل، معایب آن شامل موارد زیر هستند.
1. خاصیت شکنندگی زیادی دارند؛ به همین علت به مرور زمان و‌ در تماس با جریان پسماند‌ها خیلی قابل اعتماد نیستند. از سوی دیگر، حین جابجایی احتمال شکستن آن‌ها وجود دارد.
2. وزن بالایی داشته و‌ حمل آن‌ها لزوما با ماشین‌های سنگین انجام خواهد شد.
• پلی اتیلن
بدون شک در حال حاضر پلی اتیلن‌ها جزو‌ برترین منهول‌ها محسوب می‌شوند؛ زیرا تعداد مزایای بسیار زیادی داشته و از همه نظر امتحان خود را پس داده اند. از جمله مزایای آرماتوربندی منهول پلی اتیلن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
1. وزن آن بسیار سبک بوده و حمل و‌ نقل با تعداد کمی نیرو انجام خواهد شد.
2. هیچ کدام از انواع فاضلاب، حتی مواد اسیدی نیز قابلیت تخریب این نمونه را ندارند.
3. قیمت آن نسبت به سایر مدل‌ها بسیار به صرفه بوده و هزینه نهایی کمتری خواهد داشت.
4. سرعت عمل اجرای بالاست و در کوتاه ترین زمان ممکن پروسه ساخت آن تمام می‌شود.
5. آب بندی آن به طور کامل انجام می‌شود.

نحوه اجرای آرماتور بندی منهول فاضلاب

 

از آنجایی که در حال حاضر منهول‌های پلی اتیلن بیشترین کارایی را در سیستم فاضلاب دارند در اینجا مراحل اجرای این نمونه را شرح خواهیم داد.
1. کف سازی: سطح زیر منهول باید محکم بوده و زمینه سازی لازم را داشته باشد. به همین دلیل در ابتدا گود برداری انجام شده و این سطح یکدست و هموار می‌شود.
2. استفاده از مصالح لازم: در این مرحله باید عمق خاصی از سطح را با خاک مخصوص متراکم کرد.
3. به کار بردن دال بتنی: منهول باید توانایی تحمل فشارهای وارده را داشته باشد؛ از این رو بر روی آن از دال بتنی استفاده می‌شود.
4. نصب دریچه منهول: به علت این که فشار اطراف مستقیما به منهول وارد نشود، این دریچه روی دال بتنی نصب می‌شود.

نحوه اجرای آرماتور بندی منهول فاضلاب

 

نکات آرماتور بندی منهول فاضلاب

 

برای این که نتیجه نهایی کار شما اصولی و مطمئن باشد در آرماتوربندی منهول فاضلاب حتما نکات زیر را رعایت کنید.
• رعایت نکات ایمنی در حین کار
• استفاده از منهول باکیفیت و‌ مقاوم
• انتخاب درست نوع منهول بر اساس پسماند
• حداقل تداخل با هیدرولیک
• رعایت صحیح ابعاد و فاصله آن‌ها

مراحل آرماتور بندی منهول فاضلاب

 

مراحل کلی آرماتوربندی منهول فاضلاب طبق ترتیب زیر انجام می‌شود.
1. حفر گودالی متناسب با عمق منهول
2. گودبرداری اصولی برای ایجاد مسیر لوله‌ها
3. مستقر کردن قسمت پایینی منهول
4. نصب سایر بخش‌های منهول
5. پر کردن اطراف آن با مصالح

 

مراحل آرماتور بندی منهول فاضلاب

سفارش آرماتور بندی منهول فاضلاب در تهران

 

برای سفارش آرماتوربندی منهول فاضلاب، شرکت‌های معتبری در شهر تهران وجود دارد که می‌توانند بهترین کیفیت را در زمانی کوتاه به شما عرضه کنند. پیش از سفارش باید به عواملی مثل کیفیت و نوع منهول توجه داشته باشید.
سفارش آرماتور بندی منهول فاضلاب در ترکیه
مدتیست که انواع منهول از سازندگان کشور ترکیه به ایران وارد می‌شود. برای سفارش از این کشور باید با واسطه‌ها و واردکننده‌ای حرفه‌ای در ارتباط باشید تا بتوانید تعداد دلخواهتان را با سطح کیفی مورد نظر تحویل بگیرید.‌

قیمت آرماتور بندی منهول فاضلاب

 

قیمت تمام تجهیزات سیستم فاضلاب از جمله آرماتوربندی منهول فاضلاب به عوامل مختلفی بستگی دارد.‌ شرایطی مثل قطر‌ و‌ نوع منهول، فرآیند اجرا و مواد اولیه چند عامل بسیار مهم در این مقوله هستند.‌ منهول‌های مختلف با نرخ‌های متنوعی عرضه شده و‌ هزینه نهایی تا حد زیادی به همین موضوع مرتبط است. متاسفانه از آنجایی که قیمت این کالا به صورت مداوم در حال تغییر است نمی‌توان نرخ ثابتی برای هیچ یک از انواع آن تعیین کرد. از طریق استعلام قیمت می‌توانید قیمت روز آن را به دست بیاورید.

چگونه می توانم به شما کمک کنم؟
پیمایش به بالا